Meteen naar de inhoud

Over ons

Wilt u een betrouwbare, eerlijke en betrokken partner voor het ontwerpen, monitoren, bewaken en beheren van uw IT-infrastructuur? Of heeft u behoefte aan ondersteuning bij de problemen en keuzes die u dagelijks dient te maken? De Damen IT Groep is er voor u; van advies en ontwerp tot aan de technische installatie en het  beheer ervan.

De Damen IT Groep bestaat uit professionals met een hart voor techniek en is de ideale partner op het vlak van Connectiviteit, Netwerken en Infrastructuur. Onze kracht ligt in het ontwerpen, adviseren en het implementeren van IT-Oplossingen.

Als totaalleverancier van hoogwaardige IT-infrastructuren nemen wij uw zorgen weg door een optimaal functionerende IT-infrastructuur neer te zetten die gebaseerd is op redundancy en zekerheid waarmee de continuïteit van uw organisatie is gewaarborgd.

Wat maakt ons uniek?

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Wij zijn ervaren met grote en kleine netwerken in verschillende markten en staan dag en nacht voor u klaar in Nederland maar ook in het buitenland.​

Innovatieve oplossingen
Wij engineeren en leveren innovatieve en effectieve product- en markt-oplossingen verrijkt met de nieuwste technologie die aansluit bij uw wensen.

Kennis en Passie
Het opdoen en delen van kennis zijn belangrijke factoren in het verhogen van onze toegevoegde waarde. Omdat wij van techniek houden geeft het ons energie en zorgen wij met passie voor uw organisatie.

Duidelijk en eerlijk
We spreken duidelijke taal en zijn van mening dat een goede langetermijnrelatie gebaseerd is op vertrouwen en eerlijkheid. Geen overbodige toestanden maar een helder verhaal, dat is wat u van ons mag verwachten.

Certificaten

In de IT-branche is het essentieel om een aantoonbaar kennisniveau te hebben, met die reden bestaat ons team uit gecertificeerde professionals.
CISCO Certified Routing en Switching Professional
Certificering Eurofiber actieve glasvezelnetwerk
Certificering KPN Glasvezel en Koper
Certificering veilig werken op hoogte
Certificering redden van mensen op hoogte
Monteurscertificering glasvezeltechniek (klant aansluitpunten – kabel verdelers – lasmoffen – fusielassen en kabels en geleidebuissystemen)
Storingsmonteurs certificering glasvezel patchherstel huisaansluitingen
Certificering HSL infraspeed

WiFi4ALL

WIFI4ALL is onlangs verhuisd naar een volledig eigen nieuwbouwpand in Elst. Omdat de workflow van opdrachten hoog is bij WIFI4ALL en daarnaast ook nog alle handen zaken rondom de nieuwbouw geregeld moesten worden is Damen IT Networking Operations Center ingeschakeld.

Damen IT Groep bestaat 11 jaar

Wat begon als een visie en een droom is inmiddels uitgegroeid tot de organisatie die we nu zijn. Niets is ons te gek: zo regelden we bijvoorbeeld de aanleg van darkfiber in de openbare infrastructuur in Roemenië voor een Saga Festival afgelopen jaar. We zijn trots op ons merk, ons hechte team dat wil en kan presteren op hoog niveau en service altijd vooropzet.

Ynvolve

Ynvolve haar klant heeft te maken gehad met een ransomware aanval waardoor er binnen 24 uur 11 engineers op locatie in Zuid-Duitsland moesten worden gestationeerd voor 2 weken. Het betrof een mondiale aanval voor de klant waarbij Damen IT Network operations Center op de hoofd locatie in Duitsland werd ingeschakeld voor dit cryptolocker project.

DT-IT gaat verder als Damen IT Groep

Dezelfde kwaliteit in een nieuw jasje. Damen IT Groep onderstreept met de nieuwe naam haar positie en kracht als de leverancier voor connectiviteit en netwerkinfrastructuren.

Glasvezel op Bedrijventerrein Nudepark 2 te Wageningen

Het Parkmanagement van Nudepark 2 heeft ons gevraagd om de internet ontsluiting voor het bedrijventerrein Nudepark 2 in Wageningen te realiseren, een klus die wij niet uit de weg gaan. Binnenkort beschikt Nudepark 2 daarom over een uitstekende glasvezel infrastructuur.

Veilig werken op hoogte

We werken regelmatig op grootte hoogte, daarom is het van groot belang dat dit veilig en volgens de wet- en regelgeving gebeurt. Door als bedrijf te investeren in goed opgeleide medewerkers en beschermingsmiddelen worden ongevallen en langetermijnschade voorkomen.

Uitbreiding mobiele masten voor Noodverbindingen

Voor connectiviteit op pekken waar (nog) geen internet beschikbaar is hebben we verschillende oplossingen, zo hebben we bijvoorbeeld verschillende mobiele masten in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij binnen enkele uren een stabiele internet verbinding opzetten.