Meteen naar de inhoud

Uitbreiding mobiele masten voor Noodverbindingen

Mobiele masten

Voor connectiviteit op pekken waar (nog) geen internet beschikbaar is hebben we verschillende oplossingen, zo hebben we bijvoorbeeld verschillende mobiele masten in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij binnen enkele uren een stabiele internet verbinding opzetten.

Omdat de vraag naar deze tijdelijke verbindingen steeds groter wordt hebben wij onze vloot uitgebreid met een tweetal nieuwe mobiele masten. Hierdoor kunnen wij nog sneller schakelen en hebben wij voor elk vraagstuk een passende oplossing.

24/7

Ook voor tijdelijke (nood) verbindingen wanneer het internet is uitgevallen hebben we 24 x 7 en 365 dagen per jaar oplossingen om direct een noodverbinding te realiseren. Wij begrijpen de impact van een storing en zijn hier op voorbereid. Door de inzet van een noodoplossing heeft u snel weer een internetverbinding.

 

U kunt bij ons terecht voor het huren van mobiele masten die met of zonder een internetverbinding door heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland geleverd kunnen worden.

 

Door de inzet van de mobiele masten heb je op zeer korte termijn een verbinding op bijna elke locatie. Ook voor masten inclusief noodstroom aggregaat bent je bij ons aan het juiste adres.

WiFi4ALL

WIFI4ALL is onlangs verhuisd naar een volledig eigen nieuwbouwpand in Elst. Omdat de workflow van opdrachten hoog is bij WIFI4ALL en daarnaast ook nog alle handen zaken rondom de nieuwbouw geregeld moesten worden is Damen IT Networking Operations Center ingeschakeld.

Damen IT Groep bestaat 11 jaar

Wat begon als een visie en een droom is inmiddels uitgegroeid tot de organisatie die we nu zijn. Niets is ons te gek: zo regelden we bijvoorbeeld de aanleg van darkfiber in de openbare infrastructuur in Roemenië voor een Saga Festival afgelopen jaar. We zijn trots op ons merk, ons hechte team dat wil en kan presteren op hoog niveau en service altijd vooropzet.

Ynvolve

Ynvolve haar klant heeft te maken gehad met een ransomware aanval waardoor er binnen 24 uur 11 engineers op locatie in Zuid-Duitsland moesten worden gestationeerd voor 2 weken. Het betrof een mondiale aanval voor de klant waarbij Damen IT Network operations Center op de hoofd locatie in Duitsland werd ingeschakeld voor dit cryptolocker project.

DT-IT gaat verder als Damen IT Groep

Dezelfde kwaliteit in een nieuw jasje. Damen IT Groep onderstreept met de nieuwe naam haar positie en kracht als de leverancier voor connectiviteit en netwerkinfrastructuren.

Glasvezel op Bedrijventerrein Nudepark 2 te Wageningen

Het Parkmanagement van Nudepark 2 heeft ons gevraagd om de internet ontsluiting voor het bedrijventerrein Nudepark 2 in Wageningen te realiseren, een klus die wij niet uit de weg gaan. Binnenkort beschikt Nudepark 2 daarom over een uitstekende glasvezel infrastructuur.

Veilig werken op hoogte

We werken regelmatig op grootte hoogte, daarom is het van groot belang dat dit veilig en volgens de wet- en regelgeving gebeurt. Door als bedrijf te investeren in goed opgeleide medewerkers en beschermingsmiddelen worden ongevallen en langetermijnschade voorkomen.

Uitbreiding mobiele masten voor Noodverbindingen

Voor connectiviteit op pekken waar (nog) geen internet beschikbaar is hebben we verschillende oplossingen, zo hebben we bijvoorbeeld verschillende mobiele masten in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij binnen enkele uren een stabiele internet verbinding opzetten.